Tysværvåg skole

Tysværvåg skole

Forside
Prosjekter
No items found.
No items found.

Vi er endelig ferdig med å bygge uteområdet til den kjekke skolen i Tysværvåg! Skolen hadde et gammelt uteområde som trengte et friskt pust, men og et begrenset budsjett til å oppnå dette på. Men et presset budsjett trenger ikke bety lavere kvalitet: derfor ble denne jobben delt opp i flere omganger.

I første omgang fikk vi kreativ frihet til å bygge en buldrehaug av «Playtop-kunst». Her kan ungene klatre litt og speide ut over kunstgress og- landhockeybanen som vi lagde ved siden av.

I siste omgang fikk vi bygge en en stor håndballbane, med en løpebane på siden. Vips så var hele skolen forvandlet til en opplevelsesrik lekepark. Tilrettelagt for aktive barn, konkurranse og moro!

Produkt

No items found.

Kategori

Relatert

Strusshamn skole
Stort aktivitetsområde med flere idretter.

Ta kontakt

Safeplay leverer alt du trenger til å skape en arena for sport, lek eller eventyr – både utendørs og innendørs. Vi tilbyr også løsninger for utemiljø til både hjem, bedrift og offentlig sektor. Etter nærmere 20 år med erfaring i bransjen har vi knyttet til oss produsenter som er anerkjent for kvalitet og holdbare produkter.

Terje Hausken

Startet Safeplay i 2007. Han liker utfordringer og designer gjerne et anlegg basert på dine ønsker.
Ta kontakt for god hjelp.

terje@safeplay.no
+47 911 64 969

Send oss en melding!

Tusen takk! Din melding er mottatt!
Oisann! Noe gikk galt. Prøv igjen.