Aktivitetsskolen

Aktivitetsskolen

Forside
Aktuelt
No items found.
No items found.

Skolegårder med aktivitet i fokus

Fysisk aktivitet er bra for helsen til både barn og voksne. Inaktivitet og stillesitting skaper en mengde negative konsekvenser så hvorfor ikke lage en skolegård som innbyr til aktivitet? I følge helsedirektoratet har fysisk aktivitet positive effekter på læring. Når barna er aktive i friminuttene økes evnen til å lære i klasserommet. La skolens uteområder være en arena hvor alle barna kan utfolde seg.

Safeplay AS har spesialisert seg på å lage skolegårder hvor det er rom for alle. Gjennom å legge til rette for flere typer idrett og aktivitet i samme skolegård ønsker viå legge til rette for at flest mulig skal delta. Skolegårdene på Stussham og Tysværvåg deler noen likheter, her er det både fotballbane, håndballbane, løpebane og myldreområde med lekeapparater. Tysværvåg valgte en landhockey bane, mens Strussham ønsket seg en kanonballbane. På disse to skolene har vi ikke satt opp et eneste apparat, men heller bare arbeidet med underlag.

Ønsker du å inkludere aktivitetsapparater tilbyr vi det fra PlayLSI. Her kan man få apparater som innbyr til aktivitet og bevegelse. Se for eksempel på apparatet vi satte opp på Torvastad skole. Her er det mange måter å gi seg i kast med apparatet og barna bruker hele kroppen. Borte vekk er rutsjebaner og huskestativ i stedet er det apparater som innbyr til aktiv lek.

Ønsker du et tilbud på en komplett skolegård, en enkel håndballbane eller et aktivitetsapparat  ønsker vi at du tar kontakt med oss så utarbeider vi en skisse sammen.

Produkt

Kategori

No items found.

Relatert

No items found.

Ta kontakt

Safeplay leverer alt du trenger til å skape en arena for sport, lek eller eventyr – både utendørs og innendørs. Vi tilbyr også løsninger for utemiljø til både hjem, bedrift og offentlig sektor. Etter nærmere 20 år med erfaring i bransjen har vi knyttet til oss produsenter som er anerkjent for kvalitet og holdbare produkter.

Terje Hausken

Startet Safeplay i 2007. Han liker utfordringer og designer gjerne et anlegg basert på dine ønsker.
Ta kontakt for god hjelp.

terje@safeplay.no
+47 911 64 969

Send oss en melding!

Tusen takk! Din melding er mottatt!
Oisann! Noe gikk galt. Prøv igjen.